MVP DUOCACIB BRNO 4. - 5. 2. 2012

12.02.2012 17:38

O víkendu 4. a 5. února se konala tradiční mezinárodní výstava psů v Brně. Znovu po roce jsme se této výstavy s Hakouškem  zúčastnili, loni ve třídě štěňat a letos ve třídě mladých. První den nás posuzovala paní rozhodčí z Finska - Saija Juutilainen. Dostali jsme krásný posudek a známku V2.

Druhý den, po úvodních zmatcích, kdy nás měl původně posuzovat italský rozhodčí, ale potom nás posuzoval ruský rozhodčí Sergey Vanzna a v jiném kruhu, jsme nastupovali do stejné třídy a to v počtu 4 psů. Musím Hakouška pochválit, protože se krásně předvedl a dokonce dokázal vydržet dost dloho v klidu :) Nakonec jsme získali opět 2. místo, tedy známku V2 a krásný posudek: Korektní skus, mohutná kostra, výborná samčí hlava, elegantní krk, mohl by být lepší pigment za ušima, dostatečný kříž na hrudi, výborná horní linie, velmi dobré zaúhlení, pohyb dobrý, temperamentní.

Prožili jsme velmi příjemný víkend, potkali jsme fajn lidi a po troše nervů všechno dobře dopadlo. Těšíme se na další setkání na další výstavě! Zdravíme Janu a Michala s Maxíkem a Caesim ;)

Fotky z víkendu najdete jako tradičně ve Fotogalerii.

—————

Zpět